Hem
Bildgalleri
Tjänster vi erbjuder
Miljöarbete och miljömål
Uppdrag
Kontakta oss
Othman Bygg & Städ HB
Vi jobbar tillsammans med dig för att spara dina pengar!
Hem

Othman Bygg & Städ är ett företag som renoverar både inomhus och utomhus samt har erfarenhet av lekplats montering och som tar hand om all slags städning både inomhus och utomhus.

Vi kan tömma och forsla bort källar/vinds förråd snabbt och ekonomisk fördelaktigt för våra kunder.

Vi har vår egen designer för de jobb där kunden inte säkert vet vad som skulle bli rätt.

Inga jobb är för små (flyttstäd, måla/tapetsera ett rum) eller för stora för oss (total renovering av lägenheter/hus, montera lekplatser), vi jobbar alla dagar i året, för oss är klämdagar och mellandagar vanliga arbetsdagar om inte annat har kommits överens mellan personalen och kunden.

Vi jobbar alltid så miljövänligt som möjligt i vårt arbete vare sig det är bygg eller städ.

Vi har en blandad personal styrka bestående av både män och kvinnor med olika backgrund och utbildning som pratar olika språk bl. a. svenska, engelska, spanska, arabiska och egyptiska.

Personalen på Othman Bygg & Städ  är handplockad pga. deras egenskaper både som arbetare och personer, vi anser att alla de personer som jobbar för oss representerar företaget och därför anställer vi personer som har likvärdiga önskemål med sitt jobb dvs. att göra ett så bra jobb som möjligt.

Vi är ett litet företag men vi har känt varandra i många år och vi har tät kontakt med varandra och med vår administratör som har tät kontakt med våra kunder för att förbättra vår service.

Vi erbjuder alla kunder ett första kostnadsfritt besök för att kunna komma överens om vad era behov är, samt lägga tidsplan mm.

Efter första besöket får kunderna för det mesta redan samma dag ett bud med kostnadsförslag, tidsplan och material lista.

Efter antaget bud börjar vi jobba omedelbart eller på den överenskomna tidpunkten.

Vi vågar lova att vi är

ÄRLIGA (vi håller rimliga priser)

TYDLIGA (vi gör INTE ett jobb som vi inte klarar av)

SNABBA (vi håller tidsplanen)

EKONOMISKA (vi hittar alltid det bästa material till lägst pris)

MILJÖVÄNLIGA (vi använder i den mån möjligt produkter som är skonsamma för miljön)